• Ολοκληρωμένα έργα ΠΡΟΚΑΤ
     • τεχνολογία icf
      Τεχνολογία
     • Πλεονεκτήματα
      Πλεονεκτήματα
     • Στάδια κατασκευής
     • προτάσεις προκατασκευής
      Αρχιτεκτονικές μελέτες προκατασκευής
     • Εξοπλισμός κατοικιών
 

Συχνές ερωτήσεις

Το σύστημα EASY FORM και η δόμηση με μπετόν δείχνει μια πάρα πολύ καλή λύση, η EasyHome μπορεί να την εφαρμόσει σωστά;

Η εταιρία EasyHome προκατασκευασμένα σπίτια, προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο δόμησης με μια προσέγγιση διαφορετική από αυτή των περισσοτέρων εταιριών του ανταγωνισμού.

 

Ποια σχέδια μπορούν να κατασκευαστούν με το σύστημα αυτό;

Σε αυτό ειδικά το ερώτημα έχουμε την απόλυτη απάντηση. Τα πάντα…Η ευκολία με την οποία μπορούν να μορφοποιηθούν καμπύλες, αψίδες και γωνίες είναι μοναδική. Είναι πραγματικά χαρά μας να αντιμετωπίζουμε αρχιτεκτονικά σχέδια που για άλλους αποτελούν πρόκληση ενώ για εμάς ρουτίνα.

 

Οι κατασκευές με EASY FORM πώς συμπεριφέρονται σε περίπτωση πυρκαγιάς;

Οι κατασκευές από μπετόν είναι πολύ πιο ανθεκτικές στην φωτιά από οποιοδήποτε άλλου τύπου κατασκευή. Οι τοίχοι που είναι κατασκευασμένοι με EASY FORM έχουν δοκιμαστεί και αντέχουν τουλάχιστον 5 ώρες, λόγω του συμπαγούς τσιμέντου που εμπεριέχουν. Το σύστημα δόμησης EASY FORM εμπεριέχει EPS το οποίο έχει επιβραδυντικές κατά της φωτιάς ιδιότητες ( αυτοσβησόμενο ). Εάν εκτεθεί σε φλόγα το EPS λιώνει αλλά δεν αναφλέγεται, άρα δεν είναι πρόσφορο καύσιμο για την φωτιά. Ο καπνός που παράγεται από το EPS βρέθηκε ότι “δεν είναι περισσότερο τοξικός” από τον καπνό που παράγεται κατά την καύση ξύλου.

 

Σε τι διαστάσεις μπορεί να κατασκευαστεί μια οικοδομή και πόσους ορόφους μπορεί να φτάσει;

Tο πάχος τοιχίου ξεκινάει από τα 34cm και μπορεί να φτάσει έως και 39cm!! Τα πολυώροφα κτίρια δεν αποτελούν πρόκληση για εμάς. Οι δυνατότητες δεν διαφέρουν από οποιοδήποτε άλλο σύστημα δόμησης συμβατό ή μη.

 

Ο χρόνος κατασκευής είναι συντομότερος από αυτόν που χρειάζεται για μια συμβατική κατασκευή;

Σαφώς. Ο χρόνος κατασκευής είναι σημαντικά μικρότερος μιας και πολλά από τα στάδια που απαιτούνται για μια συμβατική κατασκευή, με το σύστημα δόμησης EASY FORM απλά δεν χρειάζονται…

 

Σε τι διαφέρει το σύστημα δόμησης EASY FORM από άλλα συστήματα δόμησης σε ότι αφορά την μόνωση;

Το σύστημα δόμησης EASY FORM είναι μια πλήρης δομή διαμόρφωσης τοίχων με ράγες, συνδέσμους και άλλα εξαρτήματα και δεν αποτελείται μόνο από το υλικό μόνωσης το οποίο συνήθως εγχέεται σε παρόμοιου τύπου κατασκευές. Προσδίδει εξαιρετική στήριξη και κατασκευάζεται με διαδικασίες πιστοποιημένες με ISO 9001:2000 οι οποίες εγγυώνται την σωστή εφαρμογή.

 

Το χτίσιμο με EASY FORM κοστίζει περισσότερο;

Όχι. Τα υλικά όντας ανώτερης ποιότητας από τα συμβατικά είναι πιο ακριβά αλλά το πολύ μικρό εργατικό κόστος, λόγω της αυστηρά, αυτοματοποιημένης διαδικασίας αποδίδουν ένα 30% – 40% οικονομικότερο κόστος σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές. Εάν αθροίσουμε και τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από την μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης έως και 70%, τότε το οικονομικό όφελος πολλαπλασιάζεται.

 

Τι μπορεί να χτιστεί με το μοναδικό σύστημα δόμησης EASY FORM;

Συμπαγείς τοίχοι από τσιμέντο εξωτερικοί αλλά και εσωτερικοί, με μοναδικής ποιότητας ενσωματωμένη μόνωση. Θεμελιώσεις και τοιχία, τοίχους ηχοπροστασίας και πυροπροστασίας, μάντρες και ειδικές κατασκευές με καμπύλες για κατοικίες, εμπορικά αλλά και βιομηχανικά κτίσματα.